+36 70 316-2790

Cégünk

Grosztak logóMielőtt cégünk elkötelezte magát a minőségi takarítás mellett, több évig dolgoztunk a “másik oldalon”. Munkánk során naponta láttuk és orvosoltuk a higiéniai problémákat a kiszolgálóhelyiségek, a személyzet és a takarítás irányítása alatt.

Pontosan tudtuk, mi rejt magában veszélyeket és láttuk, milyennek kell lennie a végeredménynek. A 2009-ben alapított cégünket speciális irányvonalak mentén szerveztük. Legfontosabb célunk, hogy a higiéniai gondokat plusz problémák generálása nélkül orvosoljuk.

Megbízóink neves fürdők, szállodák, exkluzív fitnesz-termek, és a főváros legnagyobb strandjai, ahol a higiénia alapkövetelmény.

Hisszük, hogy a nagy víztereket, speciális területeket és a nagy vendégforgalmat csak szakszerű és minőségi munkával lehet hatékonyan ellátni. A vendéglátóipari egységek (éttermek, konyhák, cukrászdák stb.) takarításánál a szakszerűség és a minőség mellett a diszkréció a legfontosabb. Minden megbízásunk során precízek, pontosak vagyunk, s mindezt tesszük úgy, hogy a hatóságok (ÁNTSZ, HACCP) szabályrendszerét betartsuk.

Az adott területet alaposan megvizsgáljuk mielőtt a megfelelő takarítási technológiát kiválasztjuk.

Mielőtt cégünk elkötelezte magát a minőségi takarítás mellett, több évig dolgoztunk a másik oldalon.

A csapat

 

A munka legfontosabb része maga az ember, az aki a takarítási munkát felméri vagy elvégzi. Ezért cégünknek fontos, hogy az Ön által megrendelt szolgáltatást megbecsült, felkészült, folyamatosan képzett szakemberek lássák el és a munka optimális elvégzésében maximálisan érdekelt legyen.

Tisztában vagyunk a takarítási vállalkozások munkatársai köré épült negatív jelzőkkel. A társadalom perifériáján élő emberekkel nem mindig lehet hatékony munkát szervezni. Cégvezetésünknek sem ideje sem energiája hétről-hétre új dolgozókat keresni a feladatok ellátására, ezért komoly szakmai szempontok szerint választjuk ki dolgozóinkat: szakképzett takarítókon kívül uszodamestereket, vízgépészeket, egészségügyi dolgozókat is alkalmazunk, akik felhasználói és üzemeltetői szemlélettel végzik a takarítási munkafolyamatokat.

Munkatársaink a tapasztalataik egy részét a másik oldalon szerezték, vagyis dolgoztak uszodamesterként fürdőben, kezelőként spa-kban. Így teljesen más megvilágításból látják a takarítási munkafolyamatokat.

Marketingszemléletünk segít abban, hogy hosszú távban gondolkodjunk, hiszen egy elégedetlen megrendelő komoly presztízsveszteségeket okozhat cégünknek. Vállalkozási területünk megkívánja a bizalmat megrendelőinktől.

Következetesen bánunk kollégáinkkal, minőségi teljesítményt követelünk, de jutalmazunk is.

Miben vagyunk erősek?

 

  • Csapatunk szakképzett takarítókból, uszodamesterekből, vízgépészekből és egészségügyi dolgozókból áll.
  • Alkalmazzuk a “pH-ingadoztatást”, amely a savas és lúgos vegyszerek váltakozásával hatásosan kezeli a kórokozók okozta problémákat.
  • Ha nem indokolt drága takarítószer használata, akkor nem alkalmazzuk.
  • A medencék tisztításán túl figyelünk a medencék környezetének higiéniájára, a medencék algásodásának a megelőzésére, a medencék vizének minőségére.
  • Figyelembe vesszük az ÁNTSZ előírásait.
  • A takarítandó felület függvényében kézi és gépi takarítási technológiát is alkalmazunk.
  • Az óriáscsúszdák tisztítását egyedülálló módon alpintechnikai OKJ-s vizsgával rendelkező szakembereink végzik.
  • Hosszú távra tervezünk és szolid árakon dolgozunk.
  • Az éttermek, konyhák vendégeinek és dolgozóinak igényeihez igazítjuk munkafolyamatunkat.
  • Minőségfilozófiánkat következetesen betartjuk.

 

Kérjen árajánlatot!