+36 70 316-2790

Hidegködképző generátor – hatékony fertőtlenítés

A személyi higiénia biztosításához az egyik alapvető feltétel a felületfertőtlenítés. Amely történhet különböző rizikótényezők csökkentése érdekében vagy megelőző proaktív célból, de akár egy komoly vészhelyzet elhárítása érdekében is. A hatékony fertőtlenítés a mostani időszakban alapvető feladat. Sajnos a különböző személyi higiéniával rendelkező látogatók, vendégek által behozott mikrobiológiai terhelés nem csak a problémák súlyosságát, hanem egy helyiség tisztántartásának gyakoriságát is meghatározhatja. Ezt még csak tetézi a két fertőtlenítés közötti látogatók száma. Éppen ezért szükséges – nem csak járványos időszakban – a megfelelő és alapos, szakemberrel végzett takarítás.

Hatékony fertőtlenítés - a tisztaság fontos

A tisztaság fontos!

Természetesen, ha a kockázatot figyelembe vesszük, akkor különbséget tehetünk helyiségek és helyiségen belüli terek között is. Így, terheléstől függően is többféle (heti, hetente többszöri, napi, vagy akár naponta többszöri) fertőtlenítés is szükségessé válhat.

A hidegködös eljárás a fertőtlenítőszerből vagy más hatóanyagból egy úgynevezett ködgenerátor segítségével 10-230 mikron méretű cseppeket állít elő. Azaz a hidegködképző generátorral sprayszerű permet formájában kerül a levegőbe és a felületekre a hatóanyag.

Az így végzett korszerű, hatékony fertőtlenítés, széles spektrumú és nem klór, illetve nem alkohol alapú.

A fertőtlenítés tehát nem irritáló, de virucid, baktericid, fungicid vegyszerrel történik például a WC-ékben, zuhanyzókban, mosdókban, közösségi terekben, szállodai szobákban „utazó” vagy „napi” takarítást követően, esetleg a személyzet által használt területeken, irodai helyiségekben. Ez a fertőtlenítő eljárás nemcsak a felületeken megtapadt kórokozókat, hanem a levegőben lebegő kórokozókat is „megfogja” rendkívül rövid behatási idővel, ami körülbelül 15-30 perc.

Hidegködképző generátor – hatékony fertőtlenítés

Az 50 mikron alatti fertőtlenítőszer-részecskék tartósan képesek lebegni, ezáltal biztosítják, hogy a zárt térben lévő tárgyakat, felületeket egyenletesen, vékony rétegben befedjék. Ezáltal az apró cseppek a nehezen hozzáférhető résekbe és sarkokba is eljutnak. Ez pedig a hagyományos fertőtlenítő eljárásnál alaposabb és sokkal hatékonyabb eredményt jelent. Ködgenerátorok segítségével, ködképzéssel a légteret és a felületeket (csöpögésmentesen) lehet fertőtleníteni, így a kezelés után minden száraz marad.

Vendéglátópari vállalkozásoknak, hosszú távú megrendelés esetén, egyedi kedvezőbb árakat biztosítunk. Alapárunk a fertőtlenítendő terület nagyságától függően:

Hidegködös fertőtlenítés m2 árak (nettóban értendő, nem tartalmazza a 27% áfát)

terület nagysága egységár/m2
0,1-20 m2 600 Ft/m2
21-50 m2 500 Ft/m2
51-80 m2 400 Ft/m2
81-150 m2 350 Ft/m2
151-500 m2 280 Ft/m2
501 m2 felett megbeszélés tárgya, de maximum
150 000 Ft/alkalom

 

A fenti árért biztosítjuk a munka elvégzéséhez szükséges dolgozót, gépet és fertőtlenítő szert (Nanosept Aqua ezüst kolloid felületfertőtlenítő koncentrátum), igény szerint más fertőtlenítőszert is.

A kiszállás feltételei:

értesítéstől számított 8 órán belüli kiszállás (08-19 óráig) csak a m2 árat számoljuk fel
értesítéstől számított 2 órán belüli kiszállás (08-19 óráig) a m2 áron felül  + 10 000 Ft+áfa/alkalom
értesítéstől számított 8 órán belüli kiszállás (19-08 óráig) csak a m2 árat számoljuk fel
értesítéstől számított 2 órán belüli kiszállás (19-08 óráig) a m2 áron felül  + 20 000 Ft+áfa/alkalom

 

Amit a Megbízótól kérünk:

  • a fertőtlenítendő területen nem tartózkodhat senki a munka megkezdésekor, valamint az adott területet a fertőtlenítését követő 1 órában sem célszerű használatba venni;
  • lehetőség szerint célszerű a fertőtlenítendő területen kikapcsolni a központi légelszívó berendezést;
  • a „szabadon”, például íróasztalon hagyott iratok, papírok esetleg elázhatnak a fertőtlenítés során, ezeket célszerű biztonságba helyezni (nem vállalunk felelősséget ezekért).

A fent részletezett vállalkozói díj pontosítására szükség esetén személyes találkozó keretein belül is lehetőség van. Bármilyen kérdése lenne a fentiekkel kapcsolatban kérjük, keressenek bennünket bizalommal.

Kérjen árajánlatot!