+36 70 316-2790

Hidegködképző generátor – hatékony fertőtlenítés

A személyi higiénia biztosításához az egyik alapvető feltétel a felületfertőtlenítés. Amely történhet különböző rizikótényezők csökkentése érdekében vagy megelőző proaktív célból, de akár egy komoly vészhelyzet elhárítása érdekében is. A hatékony fertőtlenítés a mostani időszakban alapvető feladat. Sajnos a különböző személyi higiéniával rendelkező látogatók, vendégek által behozott mikrobiológiai terhelés nem csak a problémák súlyosságát, hanem egy helyiség tisztántartásának gyakoriságát is meghatározhatja. Ezt még csak tetézi a két fertőtlenítés közötti látogatók száma. Éppen ezért szükséges – nem csak járványos időszakban – a megfelelő és alapos, szakemberrel végzett takarítás.

Hatékony fertőtlenítés - a tisztaság fontos

A tisztaság fontos!

Természetesen, ha a kockázatot figyelembe vesszük, akkor különbséget tehetünk helyiségek és helyiségen belüli terek között is. Így, terheléstől függően is többféle (heti, hetente többszöri, napi, vagy akár naponta többszöri) fertőtlenítés is szükségessé válhat.

A hidegködös eljárás a fertőtlenítőszerből vagy más hatóanyagból egy úgynevezett ködgenerátor segítségével 10-230 mikron méretű cseppeket állít elő. Azaz a hidegködképző generátorral sprayszerű permet formájában kerül a levegőbe és a felületekre a hatóanyag.

Az így végzett korszerű, hatékony fertőtlenítés, széles spektrumú és nem klór, illetve nem alkohol alapú.

A fertőtlenítés tehát nem irritáló, de virucid, baktericid, fungicid vegyszerrel történik például a WC-ékben, zuhanyzókban, mosdókban, közösségi terekben, szállodai szobákban “utazó” vagy “napi” takarítást követően, esetleg a személyzet által használt területeken, irodai helyiségekben. Ez a fertőtlenítő eljárás nemcsak a felületeken megtapadt kórokozókat, hanem a levegőben lebegő kórokozókat is „megfogja” rendkívül rövid behatási idővel, ami körülbelül 15-30 perc.

Hidegködképző generátor – hatékony fertőtlenítés

Az 50 mikron alatti fertőtlenítőszer-részecskék tartósan képesek lebegni, ezáltal biztosítják, hogy a zárt térben lévő tárgyakat, felületeket egyenletesen, vékony rétegben befedjék. Ezáltal az apró cseppek a nehezen hozzáférhető résekbe és sarkokba is eljutnak. Ez pedig a hagyományos fertőtlenítő eljárásnál alaposabb és sokkal hatékonyabb eredményt jelent. Ködgenerátorok segítségével, ködképzéssel a légteret és a felületeket (csöpögésmentesen) lehet fertőtleníteni, így a kezelés után minden száraz marad.

Vendéglátópari vállalkozásoknak, hosszú távú megrendelés esetén, egyedi kedvezőbb árakat biztosítunk. Alapárunk 50-500 Ft+áfa/négyzetméter, a fertőtlenítendő terület nagyságától függően.

Kérjen árajánlatot!