+36 70 316-2790

Gépi takarítási technológia

A gépi takarítás technológia alkalmazása sok esetben elengedhetetlen feltétele a korszerű, modern takarításnak, erre is fel vagyunk készülve. Minden takarítási igényt kielégítő gépparkkal rendelkezünk. Önjáró súroló automaták, hengerkefés, hepaszűrős porszívók, egytárcsás súrolók, vízszívók, magasnyomású mosó berendezések, extrakciós kárpittisztítók, medenceporszívók és más nagyon fejlett technikájú berendezések segítik munkánkat a színvonalas takarítás elvégzésében.

Például a nagy alapterületű rendezvénytermek, éttermi helyiségek padlószőnyegeinek napi takarításához nélkülözhetetlenek a Lindhaus által gyártott professzionális porszívók.

Kisebb alapterületű, de fokozottabb igénybevételnek kitett padlószőnyeggel ellátott helyiségek porszívózásához a Ghibli AS6-os használatát favorizáljuk. Hidegburkolattal ellátott helyiségek, területek (személyzeti folyosók, raktárhelyiségek, fürdők, strandok öltöző helyiségei, vízterei) makacs szennyeződéseinek eltávolítására alkalmasak a Ghibli egytárcsás súrológépei, esetleg egyidejűleg nagy teljesítményű vízszívók (tantál) használatával kombinálva.

Ugyancsak hidegburkolatoknál (márvány burkolatú szállodai előterek, konyhák padlózata stb.) lehetnek segítségünkre az önjáró padlósúroló automaták. Megfelelő kiválasztásukkal nagyban növelhető a takarítás hatékonysága, ami nem elhanyagolandó például, ha üzemidőben kell gépi takarítás feladatot végezni (Ghibli SB 43, junior, fiorentini).

Lindhaus RX hepa 380:

az RX modell egy világszínvonalú gép és világviszonyítási alappá vált, a kiváló szűrési rendszernek és a precíz technológiának köszönhetően. Az alacsony zajszint, a kezelhetőség és a magas komfortfokozat mind a munka minőségét szolgálja, ami a legjobbá teszi kategóriájában. A készülékben a motort egy lebegő tartóra szerelték, még tovább csökkentve a zajszintet és a vibrációt. A forgókefe oldalról, szerszámok használata nélkül cserélhető. Az ötszörös szűrőrendszer a végén egy microfilterrel (3M Filtrete) van ellátva, amivel még az egészségügyi intézmények számára is megfelelő minőségű a gépből távozó levegő.

Gépi takarítás technológia takarítás magasfokonGhibli AS6:

irodai, szállodai takarításra alkalmas porszívó, fokozott igénybevételre. Teljesítménye 1000 W. Tartálykapacitása 13 liter. A kétfokozatú Ametek turbina hűtését segédventillátor végzi, így a túlmelegedés (a motor leégése) kizárt. A gép igen halk üzemű (56 dB), így alkalmas üzemi időben való használatra is. Négy szívófeltéttel, fémcsövekkel és 2,5 méteres gégecsővel van ellátva. Turbófejjel, papír előtétszűrővel és mikrofilterrel is fel van szerelve.

Ghibli SB 43:

sokoldalú egytárcás padlótisztító takarítógép. A gép súlya és a kefe mérete optimális, ezért a mechanikai tisztítóhatása kiváló. Számos kiegészítővel használható készülék, így a hidegburkolatok, vagy szőnyeg tisztítására éppúgy használható, mint olajsár eltávolítására, vagy padlóbevonat karbantartására.

Ghibli S1:

könnyen kezelhető kompakt padlótisztító automata. Tartálykapacitása 65 l. Előre-hátra meghajtással. A gép a legmodernebb beépített nagyfrekvenciás akkumulátor töltővel felszerelt. A kefét tökéletesen követő padlótörlő-sín azonnal használhatóvá teszi a felületet.

Ghibli Junior:

forradalmian új takarítógép a padlótisztító automaták kategóriájában. 200–800 m2 területek takarítására alkalmas, úgymint üzlethelyiségek, öltözők, tantermek, irodák, raktárak. A takarítógép a legmodernebb beépített akkumulátor töltővel felszerelt. Könnyen feltölthető tiszta víztartály, leeresztő csővel üríthető piszkos víztartály, és a gép méretéhez képest nagy kapacitású akkumulátorok. A kefét tökéletesen követő parabola padlótörlő-sín azonnal használhatóvá teszi a tisztított felületet.

Gépi takarítási technológiaFiorentini DeLuxe 55 BT a gépi takarítás egyik eszköze:

akkumulátoros-önjáró gyalogkísérős takarítógép padlófelületek gyors és hatékony takarítására alkalmas. A takarítógép tisztítószélességéhez képest igen nagy tartálymérettel rendelkezik, így a töltő-ürítő fázisra ritkábban kerül sor. Ezzel a takarítógép használatakor jelentős időmegtakarítás érhető el. A takarítógépben elhelyezhetőek a legnagyobb kapacitású akkumulátorok is, így egy feltöltéssel igen hosszú ideig használható. A takarítógép alváza tüzihorganyzott, a tartály ütésálló műanyagból készül, ami ellenáll a gépi tisztítószerek által okozott kémiai hatásoknak. A padlótisztító takarítógép gyors és hatékony takarítást eredményez.

Merida Tantal 633:

por, folyadék és törmelékes szennyeződések ipari porszívója, rozsdamentes acélból készült tartállyal. Nehéz körülmények között intenzív munka végzésére alkalmas. Robosztus felépítésű és nagy kapacitású ipari por- és vízszívó berendezés. Alkalmazása egyszerű, a használatához szükséges minden tartozékkal rendelkezik. Gyors és komplett tisztítás végezhető laboratórium, műhely, ipari és gyártóüzemek, építkezési és építkezés utáni területeken. Teljesítménye 3500 W, melyet 3 motorral ér el. A tartály űrtartalma 78 liter.

Kérjen ajánlatot!