+36 70 316-2790

Szállodai takarítás

Új szolgáltatásunk hidegködös szállodai szoba fertőtlenítés, amely történhet különböző rizikótényezők csökkentése érdekében vagy megelőző proaktív célból, de akár egy komoly vészhelyzet elhárítása érdekében is.

 

Szállodai SPA takarítás

Itt a színvonal a legfontosabb, hogy a vendégek észre se vegyék üzemi időben a személyzetet.

Szállodai takarítás - SPAA beltéri víztér, a pihenőegységek, a szabadtéri napozóteraszok és medencék tisztítása mellett igény esetén az élménymedencék és az élményelemek tisztítását is vállaljuk. A szállodai spa-k esetében meghatározó a vendégek társadalmi státusza ennek megfelelően végezzük el a feladatot megjelenésben és munkaminőségben egyaránt.

Erre a területre jellemző, a vendégek kezeléseinél alkalmazott masszázsolajak és egyéb vivőanyagok az emberi testről a környezetbe kerülése. Ilyen például a medence szélén való lerakódás, amely “zsírcsíkot” képez. Ez meleg, nedves környezetben a kórokozók melegágya, így azonnal orvosolni kell az emiatt kialakult problémát. Ráadásul rontja a helyiség vagy az adott medence esztétikai megjelenését is.

 

Szállodai Wellness takarítás

Szállodai takarítás - WellnessIde tartoznak olyan wellness specifikus helyiségek, melyeknek nagy higiénés követelményeknek kell megfelelniük, és rendszerint kényes anyagok borítják a felületeket.

Így fontos, hogy szakszerűen, hozzáértéssel legyenek tisztítva. Ilyenek a kiszolgálóhelyiségek, élménymedencék, gőzkabinok, sókamrák, a különféle szaunafülkék, a masszázs és egyéb kezelő helyiségek.

Itt is kiemelten fontos a testzsír lerakódások eltávolítása.

 

Személyzeti területek takarítása

Például: az áruátvétel helye nagyobb szennyezettségnek van kitéve, mint a szálloda többi, a  kiszolgáló személyzet által használt területe. Ezek tisztítását általában gépekkel végezzük. Az öltözőkben is fokozattan koncentrálódnak a szennyeződések. Az ÁNTSZ minden helyiséget ellenőriz, ezért üzemeltetőként ezek tisztaságáról sem szabad megfeledkezni.

Szállodai közösségi terek takarítása

A szálloda arculatát határozza meg, így a diszkrét és alapos takarítás elengedhetetlen.

Kérjen árajánlatot!