+36 70 316-2790

Szolgáltatási kényszerszünet és a takarítás

Az éttermek és konyhák takarítása az egyik kiemelt szolgáltatásunk.

 

Bátran elmondhatjuk a takarítás az életünk. Több évtizedes tapasztalat van a hátunk mögött, sok elégedett ügyféllel. Sajnos, a jelenlegi járványügyi helyzetben sok vendéglátóegység és szálláshely szolgáltató létesítmény tevékenységét szüneteltetni kényszerült. A takarítás viszont kiemelten fontos dolog. Ám egy felelősen gondolkodó szolgáltató, ügyvezető vagy üzletvezető mindenképpen számításba kell, hogy vegye, hogy a használaton kívüli terek, helyiségek nagyon kedveznek a különféle kórokozók, kártevők, élősködők megjelenésének. Ezeket pedig elhanyagolni nem szabad, mert a gazdaságilag egyébként is nehéz helyzet még több negatív problémát generál majd.

Ne essen pánikba! Használja ki a kényszerszünet miatti lehetőségeket, legyen előrelátó a takarítás terén is!

Szolgáltatási kényszerszünet és a takarítás - Ezeket pedig elhanyagolni nem szabad, mert a gazdaságilag egyébként is nehéz helyzet még több negatív problémát generál majd.

Az ember közelében mindig vannak kórokozók, kártevő és így tovább. Életterünk ideális feltételeket biztosít megjelenésüknek (hőmérséklet, levegő páratartalma, táplálék…). Az élelmiszer például nem csak az emberi táplálkozás alapja, hanem a nem kívánt organizmusok, kártevők és mikroorganizmusok tápláléka is. Elterjedésük és szaporodásuk megakadályozása érdekében fokozottan ügyelni kell az épp nem működő helyiségek rendszeres tisztán tartására is. A takarítás mindig kiemelten fontos és sajnos a járványok veszélyeire már egy 2018-as blogbejegyzésben felhívtuk a figyelmet.

De a leállás természetesen lehetőséget ad egy szezonnyitó nagytakarítás elvégzésére is.

Heti vagy kétheti rendszerességgel vállaljuk szállodák, éttermek, konyhák és egyéb létesítmények tisztasági higiénés vegyszeres, fertőtlenítő takarítását sok minden más mellett a rovarok, hangyák, csótányok, rágcsálók és egyéb kártevők megjelenésének megelőzésére.

Érdeklődjön, hívjon bennünket! Munkánkról, munkafolyamatainkról, a használt tisztítószerekről és bármilyen kérdésről készséggel adunk előzetes tájékoztatást, hogy Ön minden szempontból megfelelő információt és magas színvonalú szolgáltatást kapjon. Referenciánk például a Cucina Étterem.

 

Kérjen ajánlatot!