+36 70 316-2790

Ablaktisztítás alpintechnikával

 

Ablaktisztítás alpintechnikávalAz ablaktisztítás általában nem jelent nagy kihívást egy szakképzett takarítócég számára. De vannak olyan esetek, amikor a külső vagy homlokzati üvegfelületek nehezen, körülményesen érhetők el. Ilyenkor van szükség tapasztalt alpinista takarító kollégára. Akinek nem jelent kihívást az ablaktisztítás sem, függetlenül a tisztítandó terület nagyságától és magasságától.

Az alpin technikával végzett ablaktisztításra is igaz, hogy az üvegtisztítás, az ablaktisztítás a keretek és a párkányok áttörlésével, lemosásával együtt jár. Mivel az alpin technikával végzett ablaktisztítás általában hosszú időszakonként évente néhányszor esedékes, ezért ezt a szolgáltatásunkat projektmunkaként végezzük, de lehetőség van éves szerződést is kötni.

Az ablakokat vízlepergető és portaszító tisztítószerekkel kezeljük annak érdekében, hogy az minél hosszabb ideig megőrizze az ablak cseppmentes ragyogását.

Az alpintechnikai szolgáltatások nemcsak a homlokzati felületeken lehetnek szükségesek. Kevesen tudják, hogy minden 2 méteres magasság vagy mélység felett végzendő szaktevékenységhez “kismagassági” orvosi alkalmasság szükséges. Ezek mellett speciális munkavédelmi szabályokat is be kell tartani. Alpintechnikai OKJ szakvizsgával kevesen rendelkeznek az országban. Cégünk szakemberei elsőként szerezték meg ezt a képesítést.

Mit nyerhet velünk az ablaktisztítás során?

  • Minden szükséges eszközzel rendelkezünk, ami a professzionális takarításhoz kell.
  • Önnek nincs munkavédelmi felelőssége az esetleges ellenőrzéskor.

 

Hol alkalmazható ez a technika?

  • homlokzati burkolatok tisztítása,
  • üvegfelületek,
  • óriáscsúszdák,
  • ablakpárkányok.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha alpin technikás szolgáltatásra van szüksége!

Kérjen árajánlatot!