+36 70 316-2790

Járófelületek védelme, csúszásmentesítés

A csúszásmentesítés alapja a járófelületek védelme (impregnálás)

Nem véletlenül mondjuk, hogy a csúszásmentesítés alapja a járófelületek védelme. Leginkább természetes anyagú kőburkolatok esetében alkalmazzuk a speciális „kőkezelő szerek” a kövezet felületi rétegeibe való bedörzsölését. Ez víztaszítóvá teszi azt, így megakadályozza a nedvesség bejutását a kövezet belsejébe. Megakadályozza a szennyeződések bejutását a mélyebb rétegekbe is, ezáltal könnyen tisztíthatóvá válik. A kezelés színélénkítő hatású is egyben, láthatatlan védőréteget képezve a felületen.

Kőburkolatú járófelületek bevonatolása

A bevonatolás során egy plusz réteg felvitele történik a mesterséges kővel burkolt felületen. Kopott, cserére érett burkolatok esetén ajánljuk, mert lényegesen olcsóbb, mint újra burkolni. Ez az eljárás alkalmazható például egy uszoda belterének a kövezetén. Az eredmény egy csúszásmentes, újszerű járófelület szolid áron. Hátránya, hogy az igénybevételtől függően szükséges az eljárást újra és újra megismételni bizonyos időközönként.

A fenti technológiák legfőbb célja az állagmegóvás és az esztétikum. De a biztonságos közlekedésre is figyelmet kell fordítani, ezért fontos a

Csúszásmentesítés

Járófelületek védelme, csúszásmentesítésA vizes járólap (például uszodákban) hirtelen csúszóssá válása egy fürdő üzemeltetőjének rémálma. Az ebből a helyzetből származó balesetek presztízsromboló hatása kiszámíthatatlan károkat okozhat.

Megoldás lehet erre a problémára a felület csúszásmentesítése.

A felületkezelés következményeként megváltozik a járólap felületének a mikroszerkezete. Bár szemmel látható változás nem tapasztalható, a tapadási képesség annál inkább érzékelhető, és mérhető is speciális műszerrel. Az eljárásra hosszan tartó, több éves garanciát vállalunk. Referenciánk: Aquaworld Resort Budapest

Kérjen árajánlatot!