+36 70 316-2790

Kézi takarítási technológia

Kézi takarítás, kézi takarítási technológiaEgyes területeken minőségi és alapos munkát egyszerűen nem lehet géppel végezni. Ilyenek például a finom anyagok vagy a gépekkel hozzá nem férhető helyek. Ezekben az esetekben van szükség a kézi takarítás precíz lehetőségére.

Szakképzett takarítóink rutinja ezekben az esetekben, a kézi takarítás igényét követelő helyzetekben kap kiemelt szerepet. Mert a hozzá nem értő munkavégzés olyan károkat okoz, melyeket nehéz és költséges orvosolni. A nemes anyagok érzékenyek a takarítószerekre és az eszközökre egyaránt. Nemes anyagok viszont gyakoriak a szállodákban. Kimart fugák, összekarcolt felületek csak még több munkával és pénzzel javíthatók.

A kézi takarítás formájában munkát végző személyen nagy a felelősség,

mellyel tisztában vagyunk. Éppen ezért minden megkezdett munka előtt alapos felmérést végzünk, ahol egyeztetünk az üzemeltetővel és indokolt esetben a kivitelezővel is. Profi, ellenőrzött takarítókból áll a csapatunk, akikre nyugodt szívvel rábízhatja akár még háztartása vezetését is!

A takarítási területen a gépek nagyban segíthetik a munkát, de a munka legfontosabb része maga az ember. Az aki a takarítási munkát felméri és, vagy elvégzi. Ezért cégünknek fontos, hogy az ügyfeleink által megrendelt szolgáltatást megbecsült, felkészült, folyamatosan képzett szakemberek lássák el és a munka optimális elvégzésében maximálisan érdekeltek legyenek. Tisztában vagyunk a takarítási vállalkozások munkatársai köré épült negatív jelzőkkel. A társadalom perifériáján élő emberekkel nem mindig lehet hatékony munkát szervezni. Cégvezetésünknek sem ideje sem energiája hétről-hétre új dolgozókat keresni a feladatok ellátására, ezért komoly szakmai szempontok szerint választjuk ki dolgozóinkat. Szakképzett takarítókon kívül uszodamestereket, vízgépészeket, egészségügyi dolgozókat is alkalmazunk, akik felhasználói és üzemeltetői szemlélettel végzik a takarítási munkafolyamatokat.

Munkatársaink a tapasztalataik egy részét a másik oldalon szerezték, vagyis dolgoztak uszodamesterként fürdőben, kezelőként spa-kban. Így teljesen más megvilágításból látják a takarítási munkafolyamatokat.

Marketingszemléletünk segít abban, hogy hosszú távban gondolkodjunk, hiszen egy elégedetlen megrendelő komoly presztízsveszteségeket okozhat cégünknek. Vállalkozási területünk megkívánja a bizalmat megrendelőinktől.

Következetesen bánunk kollégáinkkal, minőségi teljesítményt követelünk, de jutalmazunk is.

Kérjen ajánlatot!