+36 70 316-2790

A koronavírus megfertőzheti és megbetegítheti már az egészen kicsi gyerekeket is. Ugyan a szimptómák jellemzően enyhébbek, mint a felnőtteknél, de ez nem garantálja, hogy a kisgyermekek nem adhatják át a szüleiknek, nevelőiknek a fertőzést.

Senki nem szeretné, ha a gyermeke a későbbiekben szövődményektől szenvedjen vagy megfertőzze vele a környezetét. Különösen a bölcsődék és óvodák esetében elengedhetetlen a megfelelő prevenció, jelen esetünkben a fertőtlenítés.

Hiszen közismert tény, hogy a személyi higiénia biztosításának egyik alapvető feltétele a rendszeres felületfertőtlenítés. A hatékony fertőtlenítés a mostani időszakban alapvető feladattá nőtte ki magát. Éppen ezért szükséges a megfelelő és alapos, szakemberrel végzett takarítás. Természetesen, ha a kockázatot figyelembe vesszük, akkor különbséget tehetünk helyiségek és helyiségen belüli terek között is. Így terheléstől függően többféle (heti, hetente többszöri, napi, vagy akár naponta többszöri) fertőtlenítés is szükségessé válhat.

A Grosz-Tak Kft. egyik korszerű és igen hatékony fertőtlenítési módszere nemcsak széles spektrumú, hanem klór- és alkoholtartalom nélküli. Ilyen módon figyelembe véve a kisgyermekek fejlődésben lévő immunrendszerét is.

A hidegködös eljárás a hidegködképző generátorral sprayszerű permet formájában kerül a levegőbe és a felületekre. A fertőtlenítés tehát nem irritáló, de virucid, baktericid, fungicid tisztítószerrel történik például a közösségi helyiségekben, terekben, WC-ékben, mosdókban, a személyzet által használt területeken, illetve irodai helyiségekben is alkalmazható. Ez a fertőtlenítő eljárás nemcsak a felületeken megtapadt kórokozókat, hanem a levegőben lebegő kórokozókat is „megfogja” rendkívül rövid behatási idővel, ami körülbelül 15-30 perc. Ez pedig a hagyományos fertőtlenítő eljárásnál alaposabb és sokkal hatékonyabb eredményt jelent. A ködgenerátorok segítségével, ködképzéssel a légteret és a felületeket (csöpögésmentesen) lehet fertőtleníteni, így a kezelés után minden száraz marad. Illetve az eljárás alkalmazását követően nem igényel egyéb takarítást, fertőtlenítést.

Fontos, hogy a fertőtlenítendő területen nem tartózkodhat senki a munka megkezdésekor, valamint az adott területet a fertőtlenítését követő 1 órában sem célszerű használatba venni. Lehetőség szerint következetes a fertőtlenítendő területen kikapcsolni a központi légelszívó berendezéseket, valamint a „szabadon”, például íróasztalon hagyott iratok, papírok esetleg elázhatnak a fertőtlenítés során, ezeket hasznos biztonságba helyezni!

A fertőtlenítési lehetőségeket és a kockázati tényezők felmérését, valamint a helyszín szemlét ingyen vállaljuk.

Így is támogatva a bölcsődék és óvodák területének a biztonságát, illetve az oda járó gyermekek és az ott dolgozó nevelők egészségének megőrzését is!

Különleges ajánlat formájában, szeretnénk 10% kedvezményt biztosítani minden bölcsőde és óvoda számára, akik igénybe veszik szolgáltatásainkat!

Kulcsfontosságú a fertőtlenítés bölcsődék, óvodák és más szociális intézmények számára is számára is!

Ha érdeklődik szolgáltatásaink iránt, ha kérdése van, vagy egyszerűen csak több információt szeretne, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!