+36 70 316-2790

A közös képviselők hatalmas felelősséggel tartoznak a lakók irányába és befolyásuk van a lakóközösség egészségének megőrzésében is.

A liftek, a lépcsőházak és a folyósok esetében különösen nagy figyelmet kell fordítani a megfelelő tisztasági és egészségmegőrző eljárásokra. Az aktív fertőtlenítés a mostani időszakban nagyobb figyelmet igényel! Azért fontos a szakemberekkel végzett alapos és hatékony, megfelelő vegyszerekkel történő takarítás és fertőtlenítés, mert a különböző személyi higiéniával rendelkező lakók által behozott mikrobiológiai szennyeződések esetében elkerülhető a fertőződés terjedése és megjelenése is. A megfelelő és hatékony tisztítószerek, illetve módszerek adják az ideális takarítás és fertőtlenítés alapjait, de az átgondoltságban és a megrendelésben, szervezésben a közös képviselők hatalmas felelősséggel tartoznak a lakók irányába.

A társasházak takarítása esetében cégünk szolgáltatásai közül beemeltük a takarítási alapok mellé az úgynevezett hidegködös felületfertőtlenítést. Így fokozva az alap, vagy hagyományos takarítás hatékonyságát.

Ez a fertőtlenítési módszer, azaz a hidegködös eljárás, ami sprayszerű permet formájában kerül a levegőbe és a felületekre egyaránt. Képes olyan biztonságot nyújtani a közösség számára, amely ebben az időszakban elengedhetetlen. Maga a fertőtlenítés nem irritáló, de virucid, baktericid, fungicid vegyszerrel történik a leggyakrabban használt területeken. Ráadásul a levegőben lévő kórokozókat is „megfogja” rendkívül rövid behatási idővel, amely körülbelül 15-30 perc. A hagyományos fertőtlenítő eljárásnál alaposabb és intenzívebb. A ködgenerátorok segítségével, ködképzéssel a légteret és a felületeket (csöpögésmentesen) lehet fertőtleníteni, így a kezelés után minden száraz marad.

Fontos, hogy a fertőtlenítendő területen nem tartózkodhat senki a munka megkezdésekor, valamint az adott területet a fertőtlenítését követő 1 órában sem célszerű használatba venni. Lehetőség szerint következetes a fertőtlenítendő területen kikapcsolni a központi légelszívó berendezéseket.

A társasházak takarításával kapcsolatban érdemes figyelni még arra, hogy

rendszeresen fertőtlenítsük az olyan felületeket, melyekhez sok ember hozzáér, mint például a kilincsek, a kapucsengők, a villanykapcsolók, a korlátok és a postaládák. Ajánlott fokozott figyelmet fordítani a szemétledobók vagy szeméttárolók és a szellőzőrendszer és a garázs vagy teremgarázs takarítására is. Hiszen a garázs vagy teremgarázs esetében egy zárt térről van szó, a megfelelő tisztasági karbantartással csökkenthetőek a különböző rizikótényezők vagy akár egy komoly vészhelyzet is. Érdemes tavasszal elvégeztetni, mivel az ott található szennyeződések óhatatlanul bekerülnek a közösségi terekbe is.

Annak érdekében, hogy a társasházban élő közösség a megfelelő higiéniás prevenciót élvezhesse, cégünk olyan ajánlattal áll elő, amely a fertőtlenítési lehetőségeket, a kockázati tényezők felmérését és a helyszíni szemlét most ingyenesen vállalja!

Ráadásul 2021. május 15-éig 10% kedvezményt biztosítunk szolgáltatásainkból!

Ha érdeklődik szolgáltatásaink iránt, ha kérdése van, vagy egyszerűen csak több információt szeretne, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!