+36 70 316-2790

Garázstakarítás és teremgarázs takarítása

A garázstakarítás és teremgarázs takarítás szolgáltatásunkhoz megfelelő gépparkkal rendelkezünk (ráülős gépek, takarítógépek). Ezekkel és szakképzett kollégáinkkal rugalmasan tudjuk vállalni, akár folyamatos, akár eseti, megbízásos alapon működő projektfeladat szerint, a több ezer négyzetméteres garázsok, teremgarázsok takarítását is.

Új szolgáltatásunk a  hidegködös helyiség fertőtlenítés és a hidegködös járműfertőtlenítés, amely történhet különböző rizikótényezők csökkentése érdekében vagy megelőző proaktív célból, de akár egy komoly vészhelyzet elhárítása érdekében is.

A latyakos, esős idő után az egyik legnagyobb problémát az jelenti, hogy pillanatok alatt “elúszik a garázs” és az autók, gépjárművek után nehezen takarítható olajos, kátrányos szennyeződések maradnak. Ha a garázstakarítás feladatát elhanyagolják óhatatlanul bekerülnek a szennyeződések az intézmények egyéb területeire is. Még nagyobb gondot generálva a mindennapok számára, rontva akár az ügyfelek általi megítélést is.

Vállaljuk társasházak, szállodák, nagyobb cégek garázsának precíz és hatékony takarítását üzemidőben és üzemidőn kívül is.

 

Kérjen ajánlatot!

Garázstakarítás és teremgarázs takarítása