+36 70 316-2790

Kárpittisztítás, szőnyegpadló tisztítás

 

Kárpittisztítás

A kárpittisztítás minden olyan felületen elvégezhető, amely bírja a vizes tisztítás módszerét. Alkalmazzuk éttermi székeken, ülőgarnitúrák tisztításakor stb. Sajnos a nem megfelelő, szakértelem nélküli tisztítás eredményeképpen nagyobb lehet a szennyeződés, mint amit eredetileg tisztítani kellett volna. Ezt elsősorban a rosszul megválasztott tisztítószer, és a megfelelő tisztítási technika hiánya okozza. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a kárpit típusával és annak lehetőségeivel, hogy a megfelelő tisztítószert tudjuk kiválasztani. Ehhez profi, kárpittisztítás céljára kifejlesztett takarító gépeket használunk. Nagyon fontos megemlíteni, hogy járványok idején kiemelt jelentőségű a szőnyegeink és kárpitozott bútoraink tisztítása, mert az általunk használt tisztítószerek, nem csak 100%-os atkátlanító hatással rendelkeznek, de nagyon magas fertőtlenítő hatással is bírnak, ami a jelenleg kialakult járványos időszakban óriási jelentőségű.

A szőnyegtisztítás folyamata mélytisztítás esetén

Kárpittisztítás, szőnyegpadló tisztításA szőnyegtisztítás folyamata az alapos portalanítással, forgókefés porszívóval történik. Ezt követően mélytisztító kezelést kap a szőnyeg, extrakciós szőnyegtisztító géppel vagy klasszikus eszközökkel (egytárcsás súrológép és vízszívó), hogy minden lerakódástól, por-szennyeződéstől, allergéntől megszabaduljon.

Gépünk a forgó hengerkefe segítségével egyszerre kiporolja, és ugyanazon fejjel kiszívja a port szőnyeg legmélyebb rétegeiből is. Allergiás betegek számára kimondottan javasolt a szőnyegek mélytisztítása. A szőnyegek anyagtól, típustól, illetve vastagságtól függően vegyileg vagy úgynevezett mélymosásos technológiával tisztíthatók. Különféle gépi, kézi, sőt perzsaszőnyegek is rendkívül eredményesen és látványosan tisztíthatók ezzel az eljárással.

Kérjen árajánlatot!