+36 70 316-2790

A jó vízminőség és annak megfelelő tisztítása elengedhetetlen része a medence környezetének. Nem elég a medencét és annak vizét rendszeresen karbantartani, mert a környezetből nagy mennyiségű szennyeződés és kórokozó juthat a vízbe, amit orvosolni kell.

Víztér és környezete - penészGyakran találkozunk azzal a hibával, hogy a víztér rendszeres tisztítása ellenére sem kielégítő a víz minősége. A környezetet sokan már csak akkor fertőtlenítik, ha az már szennyeződött és kialakultak a telepek. A környezet legalább annyira befolyásolja a vízminőséget, mint a vízgépészeti berendezések. Ez megközelítőleg 1/3 arány.

Tisztítani és takarítani viszont következetesen kell, ha eredményesek akarunk lenni. Tipikus gócpontok a sarkok, a fugák, a lefolyók. Figyelmeztető jelek: bűz a lefolyóból, elszíneződött fugák és sarkok. Megelőzéssel sokkal többet tehetünk vendégeink kényelméért és biztonságáért.

Fokozott igénybevételnél rövid idő alatt is kialakulnak a penésztelepek, ezért lényegesen kifizetődőbb a rendszeresség.

További szolgáltatásaink:

Szállodatakarítás

A szálloda arculatát az határozza meg, hogy milyen a tisztaság, így a diszkrét és alapos takarítás elengedhetetlen.

Uszodák és fürdők takarítása

Nagy vendégforgalomnak kitett intézmények esetében különösen fontos a megfelelő higiénia biztosítása a vízben és azon kívül is.

 

A fitnesz-termek specialitását az anyagok kavalkádja okozza. A különböző nemes anyagok más-más tisztítószert igényelnek legyen szó gépi vagy kézi takarításról.

Medencetakarítás, medenceporszívózás

A medencék karbantartása folyamatos figyelmet igényel. Egyáltalán nem mindegy, milyen technikával tisztítjuk meg a medencéket. Nem megfelelő eljárással súlyos károkat okozhatunk a medence burkolatában, leeshet a csempe és fuga is sérülhet.