+36 70 316-2790

Garázstakarítás és teremgarázs takarítása

A garázstakarítás és teremgarázs takarítás szolgáltatásunkhoz megfelelő gépparkkal rendelkezünk.

Ezekkel az eszközökkel (ráülős gépek, takarítógépek) és szakképzett kollégáinkkal rugalmasan tudjuk vállalni a garázstakarítás feladatait. Bármekkora garázs esetén, akár folyamatos, akár eseti, megbízásos alapon működő projektfeladat szerint. Igen, szakszerűen végezzük el még a több ezer négyzetméteres garázsok és teremgarázsok takarítását is.

Új szolgáltatásunk a  hidegködös helyiség fertőtlenítés és a hidegködös járműfertőtlenítés. Ez a szolgáltatásunk történhet különböző rizikótényezők csökkentése érdekében vagy megelőző proaktív célból, de akár egy komoly vészhelyzet elhárítása érdekében is.

A latyakos, esős idő után az egyik legnagyobb problémát az jelenti, hogy pillanatok alatt „elúszik a garázs”. Ilyenkor az autók, a gépjárművek után nehezen takarítható olajos, kátrányos szennyeződések maradnak a földön. Ha a garázstakarítás feladatát elhanyagolják óhatatlanul bekerülnek a szennyeződések az intézmények egyéb területeire is. Még nagyobb gondot generálva a mindennapok számára, rontva akár az ügyfelek általi megítélést is.

Ne feledje! A megfelelő garázs-, irodatakarításnak jelentős szerepe van az állagmegőrzésben is. Hiszen az alaposan és megfelelő technológiával tisztított felületek, illetve burkolatok élettartama jelentősen megnő. A takarításhoz használt szerek, eszközök és gépek be vannak építve az garázstakarítás árába, így a megrendelő fix költséggel tud számolni akár előre és éves szinten.

Vállaljuk társasházak, szállodák, nagyobb cégek garázsának precíz és hatékony takarítását üzemidőben és üzemidőn kívül is.

 

Kérjen ajánlatot!

Garázstakarítás és teremgarázs takarítása