+36 70 316-2790

Fittnesz-termek takarítása

Fittnesz-termek takarításaA fittnesz-termek takarítása igen összetett a berendezések és felületek anyagának sokfélesége miatt.

A különböző nemes anyagok más-más tisztítószert igényelnek, legyen szó akár gépi, akár kézi takarításról. A fittnesz-termekben a fém éppúgy megtalálható, mint a márvány vagy a műbőr. A hatékony takarítási munkához pedig az eszközök és a tisztítószerek egész garmadáját kell fölsorakoztatni. A vendégkör itt is meghatározó, hiszen ezeknek az embereknek kiemelten fontos a tisztaság és a takarítási munkától a maximumot várják el. A fittnesz-termek takarítása során, mind a gépek, mind az eszközök, mind a kiszolgáló helyiségek speciális és egyedi figyelmet követelnek.

Nagyon fontos a közös öltözők, a gépek és a zuhanyzók alapos fertőtlenítése. Itt különös tekintettel vagyunk a most kialakult járványhelyzetre is. De nem csak az embereket védjük, hanem kiemelt gondossággal válogatjuk meg a vegyszereket is, ügyelve arra, hogy azok ne tegyenek kárt a fittneszteremben található gépek külsejében sem.

Új szolgáltatásunk a hideg ködös fertőtlenítés, amely történhet különböző rizikótényezők csökkentése érdekében vagy megelőző proaktív célból, de akár egy komoly vészhelyzet elhárítása érdekében is.

A különböző felületekben kárt tehetnek a nem megfelelően használt tisztítószerek.

 

A takarító munkája során éppen ettől lesz nagy a felelősség, hiszen senki nem szeretné, hogy kárt tegyenek a nemes anyagokban, a kondi gépekben.

  • Mellékhelyiségek: a makulátlanul tiszta mellékhelység erősíti a vendég komfortérzetét.
  • Gépek, kondi gépek: a testnedvek maró hatása és a fertőzés veszélye ellen kell védekezni, kézi technológiával, megfelelő takarítószerrel.
  • Vendéglátó egységek: az esztétikai szempontok mellett a higiéniás szempontoknak is meg kell felelni.
  • Sajátos fertőzésforrás a laticel (polifóm): a testnedvek által terjedő fertőzésveszély ellen, a felületek folyamatos, gondos fertőtlenítésével védekezünk.

 

Kérjen ajánlatot