+36 70 316-2790

Alpintechnikai takarítás OKJ-vel

Minden 2 méteres magasság vagy mélység fölött végzendő szaktevékenységhez “kismagassági” orvosi alkalmasság szükséges. Mindezek mellett még speciális munkavédelmi szabályokat is be kell tartani. Alpintechnikai takarítás OKJ szakvizsgával kevesen rendelkeznek az országban. Cégünk szakemberei elsőként szerezték meg ezt a képesítést.

Mit nyerhet velünk?

  • Minden szükséges eszközzel rendelkezünk.
  • Önnek nincs munkavédelmi felelőssége esetleges ellenőrzéskor.

Hol alkalmazható az alpintechnikai takarítás szolgáltatás?

  • homlokzati burkolatok tisztítása,
  • üvegfelületek,
  • óriáscsúszdák,
  • ablakpárkányok.

Kevesen tudják, hogy a mélység ugyanilyen fontos. Egy 2 méternél mélyebb akna, tartály belsejének tisztításához már ilyen képesítés kell az előírások szerint.

Alpintechnikai OKJ

Szolgáltatásaink

A szálloda arculatát az határozza meg, hogy milyen a tisztaság, így a diszkrét és alapos takarítás elengedhetetlen.

A nagy terhelésnek kitett helyiségekben a makacs, durva foltok, erős szennyeződések okoznak gondot. Ezt rendszeres napi, illetve időszakos takarítással meg lehet fékezni.

A latyakos, esős idő után az egyik legnagyobb problémát az jelenti, hogy pillanatok alatt “elúszik a garázs” és az autók, gépjárművek után nehezen takarítható olajos, kátrányos szennyeződések maradnak. Ha a garázstakarítás feladatát elhanyagolják óhatatlanul bekerülnek a szennyeződések az intézmények egyéb területeire is.

Vannak olyan épületek, területek, amiket nagyobb méretű szőnyegpadlók, vagy kárpitok borítanak. Ezek idővel elkoszolódnak, elveszítik újszerű varázsukat. Ezen, akár üzemidőben is könnyen segíthetünk, hatékony és csendes gépeinkkel. Minden lerakódástól, portól, por-szennyeződéstől és allergéntől megszabadulva, minimális száradási idő mellett, friss érzést, ragyogó színeket adhat a térnek és a berendezési tárgyaknak.

Nagy vendégforgalomnak kitett intézmények esetében különösen fontos a megfelelő higiénia biztosítása a vízben és azon kívül is.

A fitnesz-termek specialitását az anyagok kavalkádja okozza. A különböző nemes anyagok más-más tisztítószert igényelnek legyen szó gépi vagy kézi takarításról.

A márványfelületek esztétikai állapota egy idő után megromlik. Megfelelő szakértelemmel és eljárással azonban kijavíthatóak ezek a hibák. Munkánk eredményeként, a márvány felülete visszanyeri eredeti fényét, csillogását.

A medencék karbantartása folyamatos figyelmet igényel. Egyáltalán nem mindegy, milyen technikával tisztítjuk meg a medencéket. Nem megfelelő eljárással súlyos károkat okozhatunk a medence burkolatában, leeshet a csempe és fuga is sérülhet.

Az erősen igénybe vett felületek gondos kezelést igényelnek. Egyrészt az állagmegóvás, másrészt a biztonságos használat érdekében.

Minden épületnek vannak nehezen hozzáférhető részei: homlokzatok, ablakok. Ezeket a felületeket az alpintechnika segítségével lehet szebbé varázsolni.

A hideg ködös fertőtlenítés, gépi fertőtlenítés egy korszerű, hatékony fertőtlenítési módszer, amely széles spektrumú és nem klór, illetve nem alkohol alapú. A fertőtlenítés tehát nem irritáló, de virucid, baktericid, fungicid vegyszerrel történik.