+36 70 316-2790

Szállodai takarítás

 

Szállodai SPA takarítás

Itt a színvonal a legfontosabb, hogy a vendégek észre se vegyék üzemi időben a személyzetet.

Szállodai takarítás - SPAA beltéri víztér, a pihenőegységek, a szabadtéri napozóteraszok és medencék tisztítása mellett igény esetén az élménymedencék és az élményelemek tisztítását is vállaljuk. A szállodai spa-k esetében meghatározó a vendégek társadalmi státusza ennek megfelelően végezzük el a feladatot megjelenésben és munkaminőségben egyaránt.

Erre a területre jellemző, a vendégek kezeléseinél alkalmazott masszázsolajak és egyéb vivőanyagok az emberi testről a környezetbe kerülése. Ilyen például a medence szélén való lerakódás, amely “zsírcsíkot” képez. Ez meleg, nedves környezetben a kórokozók melegágya, így azonnal orvosolni kell az emiatt kialakult problémát. Ráadásul rontja a helyiség vagy az adott medence esztétikai megjelenését is.

 

Szállodai Wellness takarítás

Szállodai takarítás - WellnessIde tartoznak olyan wellness specifikus helyiségek, melyeknek nagy higiénés követelményeknek kell megfelelniük, és rendszerint kényes anyagok borítják a felületeket.

Így fontos, hogy szakszerűen, hozzáértéssel legyenek tisztítva. Ilyenek a kiszolgálóhelyiségek, élménymedencék, gőzkabinok, sókamrák, a különféle szaunafülkék, a masszázs és egyéb kezelő helyiségek.

Itt is kiemelten fontos a testzsír lerakódások eltávolítása.

 

Személyzeti területek takarítása

Például: az áruátvétel helye nagyobb szennyezettségnek van kitéve, mint a szálloda többi, a  kiszolgáló személyzet által használt területe. Ezek tisztítását általában gépekkel végezzük. Az öltözőkben is fokozattan koncentrálódnak a szennyeződések. Az ÁNTSZ minden helyiséget ellenőriz, ezért üzemeltetőként ezek tisztaságáról sem szabad megfeledkezni.

Szállodai közösségi terek takarítása

A szálloda arculatát határozza meg, így a diszkrét és alapos takarítás elengedhetetlen.

Kérjen árajánlatot!