+36 70 316-2790

Vége a téli/tavaszi szezonnak a szállodaipar területein, de a turizmus területén szinte sosincs pihenés.

Készüljünk együtt a nyári „nagy szezonra”! Itt az ideje a szállodai területek nagytakarításának. Mert a szállodatakarítás fontos. Segítünk Önnek a következők precíz megvalósításában:

  • padlószőnyeg gépi „mélytisztítása”, szobákban, szállodai folyosókon.
    Szakszerűen, hatékonyan, akár üzemidőben is, 1-1 emelet (pár órára) lezárása mellett, speciális profi gépekkel (súroló, illetve szárító gépekkel) újjá varázsoljuk a padlószőnyeget, még abban az esetben is, ha Ön szerint már cserére szorul a padlószőnyeg. Tegyen próbára minket! Pár négyzetméternyi területen bizonyítjuk, hogy „kitolhatja” a padlószőnyeg tervezett idejének cseréjét.
  • Szállodai szobaberendezések (kárpitozott székek, kanapék stb.) kárpittisztítása. Speciális profi gépekkel (súroló, illetve szárító gépekkel) újjá varázsoljuk berendezéseit, még abban az esetben is, ha Ön szerint már cserére szorulnak. Tegyen próbára minket! Néhány darab kárpitozott szék (a legkoszosabbak!!) kárpittisztításával bizonyítjuk Önnek, hogy „kitolhatja” a bútorzat tervezett cseréjének idejét.
  • Erkélyek, szobai teraszok padlóburkolatának gépi súrolását is vállaljuk.
  • De, szállodatakarítás keretén belül, üvegfalak, üvegajtók, teljes lemosását is megvalósítjuk.

 

„Mindenki tud takarítani”, főleg üvegfelületeket 🙂 Egy apró trükk alkalmazásával megmutatjuk Önnek hogy az Önök által már megtisztított üvegfelületek NEM TISZTÁK! Az a jó, ha éppen most tisztította meg az Ön alkalmazottja, vagy a takarítószemélyzet az üvegfelületet. Hívjon minket azonnal, és mi ott a helyszínen bebizonyítjuk Önnek, hogy a frissen megtisztított üvegfelület KOSZOS/ZSÍROS/VÍZKÖVES). Mi zsírtalanító vegyszerrel lemossuk a teljes üvegfelületet, majd ezt követően, vízlepergető és az üvegfelületet csillogóvá varázsoló takarítószerrel „kezeljük” azt.