+36 70 316-2790

Garázstakarítás, teremgarázs takarítás, társasházi garázstakarítás, intézmények garázsainak takarítása? Igen, most már erre is figyelni kell!

Most, hogy már szerencsére vége az esős, havas, latyakos időszakoknak, itt az ideje, hogy szakszerűen kitakaríttassa garázsát és előrelátóan felkészüljön a tavaszi/nyári szezonra. A garázstakarítás nem elhanyagolható teendő! Az otthoni saját garázst sem könnyű szakszerűen kitakarítani. Ezt azonban valószínűleg még sokan bevállaljuk, mert ilyenkor egyúttal az autóbelső is kitakarításra kerülhet. De társasházak, intézmények garázsainak takarítása tapasztalataink szerint komolyabb feladat.

A Grosz-Tak Kft. vállalja otthoni vagy intézményi, társasházi garázsok kitakarítását, akár üzemidőben, akár éjszaka is.

A leállás nélküli, szakaszos lezárás biztosítja a zavartalan működés melletti szakszerű takarítást. A takarításhoz rendelkezünk megfelelő szakértelemmel, gépparkkal és speciális vegyszerismerettel is. A garázsok padlóburkolatának tisztításához magas hatékonyságú kátrányoldó, illetve zsíroldó hatású takarítószereket használunk. Ezeket a zsíroldó hatású takarítószereket minden esetben géppel visszük fel a felületre és ugyancsak géppel felsúroljuk majd leöblítjük, „pH-semlegesítjük”.

Ez utóbbi azért fontos, mert ha nincs „pH-semlegesítve”, vagy leöblítve a vegyszerrel takarított felület, akkor a felületen maradt vegyszermaradék „vonzza” a koszt, a szennyeződéseket. Így a felület sokkal hamarabb koszolódik, piszkolódik el. Mi, a járófelületek mellett a köztérről sem felejtkezünk el, de a biztos takarítási eljárásainkkal újjá varázsoljuk a koszos padlót és járófelületeket is.

A mostani járványos időszakban a garázs az egyik olyan hely, ahol érdemes odafigyelni a precíz takarításra.