+36 70 316-2790

Környezetvédelem

Környezetvédelemre vonatkozó alapelveink

 

Környezetvédelem - Környezetvédelemre vonatkozó alapelveinkNéha a takarítás munkálatait nem lehet 100%-ban környezeti ártalmak nélkül végezni. A környezet szennyezését az energiafelhasználás és az erős vegyszerek okozhatják. Ennek ellenére fontosnak tartjuk a környezetvédelem kérdéskörét.

A felelősségteljes gondolkodás, a környezetvédelem és a nem ártás filozófiája végigkíséri munkánkat és munkafolyamatainkat.

Takarítószerek: bár vannak a környezetre kevésbé ártalmas szerek, ennek többletköltségét  azonban rendszerint nem vállalják az üzemeltetők. Cégünk NEM vegyszercentrikus. Mi a hatásban hiszünk, nem a megtévesztésben. Ha nem indokolt a vegyszerek használata, akkor nem alkalmazzuk csak azért, hogy vegyszerszaggal bizonyítsuk munkánkat megrendelőink felé. Továbbá számunkra az emberi élet szent, így dolgozóink egészségét sem károsítjuk, illetve a takarítási munkálatokat a megfelelő óvintézkedések és szabályok betartása mellett végezzük.

Energiafelhasználás: hiszünk az úgynevezett konzervatív takarítási technológiában. Sok felületet, nemes burkolatot csak kézzel tisztítunk ezzel is csökkentjük a környezeti terhelést.

Számunkra fontos a környezetvédelem

Véleményünk szerint a tisztítás-technológia már most is, de a jövőben különösen komoly stratégiai ágazat lesz. Hiszen az ember környezetében lévő felületek egyre nagyobb szennyezéses és terhelésnek vannak kitéve. A szennyeződések vagy egészségre káros baktériumok, vírusok távol tartása és eltávolítása már most is igen fontos feladat. Az esztétikai és higiéniai elvárások alapvetőek. De szerintünk, ezeken túl nem csak a gazdaságossági, hanem a környezetterhelési szempontokat is fontos megvizsgálni, és fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen hatással van a takarítói tevékenység a környezetre.

Kérjen árajánlatot!