+36 70 316-2790

2020 márciusában a koronavírus korlátozásai miatt sok helyen elmaradt a tavaszi teremgarázs-takarítás.

Ha belegondolunk abba, hogy lassan egy egész éves kosz van a teremgarázsokban, érthetővé válik, miért hívjuk fel a takarítás tovább nem halasztható fontosságára a figyelmet! Onnan indulunk, hogy a 2019-es téli havas, latyakos idő és a megolvadt hó nagyon nagy koszt okozhatott bárhol. A kerekekbe beragadt hó végül pedig ott olvadt el, ahol az autó parkol, a garázsban. Ez különösen nagy fennakadást tud okozni az olyan, sokak által igénybe vett, forgalmas helyeken, mint az irodaház, lakóház, szálloda és bevásárlóközpontok alatt található garázs. A rengeteg sár és kosz végül mind itt végzi, ezért fontos, évente legalább kétszer, a teremgarázs-takarítás.

A tavaszi hóolvadásból megmaradt szennyeződések a pandémia első hullámakor sok helyen (a takarítás elmaradása miatt) megmaradtak. Sajnos, a nyári szárazságnak köszönhetően a pormennyiség is jelentősen megnőtt egy-egy mélygarázsban. Sőt, a szélsőséges időjárási problémák áradás, hatalmas mennyiségű, gyorsan lezúduló, csatornákat eltömítő csapadék is okozott problémákat. Az autók miatti olaj- és keréknyomok pedig makacs, nehezen eltávolítható foltokká váltak, amik nem túl esztétikus látványt nyújtanak. Nem is beszélve a kipufogógáztól elszíneződött falakról és a keletkezett por, olaj valamint egyéb kosz széthordásáról.

Legyen szó egy irodaház, szálloda vagy egy lakóház teremgarázsáról, fontos a látogatók, vendégek megnyerése!

A véleményalkotás már rögtön, a garázsban elkezdődik, ezért kiemelt szempont, hogy igényes és tiszta helyiségbe érkezzen a látogató vagy a lakó. A vásárlók és a szállóvendégek esetében bevásárlóközpontok és szállodák garázsa is befolyással van a bevásárlóközpont, így a benne található üzletek megítélésére csakúgy, mint a szállodáról alkotott véleményre. Ezért nem csak annak van szerepe, hogy a teremgarázs tiszta legyen, hanem annak is, hogy a látogatóink a folyosókon és a további közösségi terekben is tisztaságot lássanak. Ez a koronavírus-járvány idejében előnyt is jelent.

A mostani esős ősz és a havas, ködös, téli csapadékos idő beköszöntével az elmaradt takarítású garázsok tisztán tartása még nehezebb, problémásabb. Koszosabb hatást kelt majd a helyiség. Érdemes ezt megelőzni és igénybe venni a teremgarázs-takarító szolgáltatásunkat. Ez azért is lehetséges, mert mi a késő esti időszakban végezzük a munkánkat, akkor, amikor sokaknál most a jelenlegi korlátozások miatt, gyakran lehet tapasztalni a hely kihasználatlanságát, az üres tereket.

Legyen előrelátó és ne vesztegesse el ezt az időt, mert ez egy ideális alkalom megejteni az ősz végi teremgarázs-takarítást!

Vállaljuk társasházak, szállodák, bevásárló központok, irodaházak és nagyobb cégek teremgarázsának precíz és hatékony takarítását üzemidőben és üzemidőn kívül is! Több ezer négyzetméteres garázs padlózatát is képesek vagyunk egy nap alatt tisztára varázsolni, de a falak tisztítására is nagy hangsúlyt fektetünk. Mindezt minőségi munkavégzésre alkalmas, saját gépparkkal és tisztítószerekkel végezzük, amelyek már az árban fix költségként szerepelnek.