+36 70 316-2790

A mélygarázsok, teremgarázsok takarítása bonyolult és nehéz, macerás feladat.

Az autókból kifojt olajat, egyéb szennyeződéseket sok esetben nagyon nehéz eltávolítani a csiszolt betonról, de az egyéb padlófelületekről is. A Grosz-Tak ezért is vállalja a teremgarázs takarítása szolgáltatás keretében profi gépekkel és vegyszerekkel a takarítást. Cégünk vállalja akár több ezer négyzetméteres teremgarázsok teljes körű takarítását igény szerint a padlótól a mennyezetig. Azért fontos hangsúlyozni, hogy a padlótól a mennyezetig, mert a kipufogó gázok elszínezik, beszennyezik a mennyezetet és a falakat is. Ez azonkívül, hogy nem szép látvány még az egészségre is káros lehet.

Bár a téli időszakokban sokkal fontosabb a garázstakarítás, mert ilyenkor az autókra tapadt hó és jég a parkolóházban olvad le. De, ahol egész télen vagy akár hosszabb időn keresztül nem volt takarítás ott a több rétegben felrakódott koszt egyre nehezebb lesz letakarítani. Talán ezért is fontos a cégek és a vendéglátók, turizmusban tevékenykedők számára, hogy a garázsok takarítása rendszeresen vagy alkalmi nagytakarítással, legalább félévente, teljes körűen megtörténjen.

Már csak azért is, mert ellenkező esetben a szennyeződések, akár visszafordíthatatlan szerkezeti károkat okozhatnak a padló szerkezetében. 

garázstakarítás és teremgarázs takarítása szolgáltatásunkhoz megfelelő gépparkkal rendelkezünk (ráülős gépek, takarítógépek). Ezekkel és szakképzett kollégáinkkal rugalmasan tudjuk vállalni, akár folyamatos, akár eseti, megbízásos alapon működő projektfeladat szerint, a több ezer négyzetméteres garázsok, teremgarázsok takarítását is.

Akár egy több ezer négyzetméteres garázs padozatát is képesek vagyunk egy nap alatt tisztára varázsolni, mert tudjuk, van, ahol fontos, hogy a garázst a látogatók, parkolók gyorsan igénybe vehessék újra. A garázstakarítás ára a legtöbb esetben a garázs méretétől függ és minél nagyobb egy garázs annál olcsóbb négyzetméteráron végezzük.