+36 70 316-2790

A szállodák, motelek és apartmanok számára minden évszak külön kihívást jelent. Nincs ez másképp a tél esetében sem.

De takarítás télen? Ilyenkor, a hideg évszakban, akár még azt megelőzően is, megváltozik az időjárás és megnő a csapadékos napok száma. A csapadékos, nyirkos és havas időben a cipőnkön addig megszokott szilárd porréteg, könnyen folyékony sárréteggé változhat. Jelentősen megnő az esélye annak, hogy a vendégek és a ki-be járó személyzet behordja a sarat, piszkot és egyéb nehezen eltávolítható szennyeződést.

Ilyenkor különösen kellemetlen lehet, ha ez a szennyeződés a szőnyegben rakódik le és beleszárad. Igazi kihívás a takarítás télen.

A szállodák forgalmas helyein – például a bejáratoknál a lift előtt, vagy akár a lobbyban – lévő szőnyegek, éppen ezért nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, hiszen nem mindegy, hogy a tisztítandó felületen tíz ember, vagy éppen ennek a sokszorosa halad át adott időben.

Ráadásul az agresszív tisztítószerek károsak lehetnek, így a felhasználásuk a vendégek jelenlétében csak sürgősségi takarítás esetében történhet meg, továbbá a szakszerűtlen takarítás tönkreteheti a kárpitot, a szőnyeget és a szőnyegpadlót is.

Azonban koránt sem kell arra gondolni, hogy megváljunk értékes kárpitjainktól, padlószőnyegeinktől!

Cégünk vállalja, hogy a fokozottabb igénybevétel ellenére, kitisztítja ezeket. Így nem csak az érték őrződik meg, hanem az élettartam is jelentősen megnő!

Csapatunk szakszerűen bánik el még a legmakacsabb szennyeződésekkel is, köszönhetően szakértelmünknek, valamint a gépi és kézi takarítási technológiáinknak egyaránt.

Takarítás télen? Mindezt úgy, hogy a vendégek észre se fogják venni!

Tesztelje le a munkánkat most ingyen! Tegyen próbára bennünket és tisztíttasson velünk 1 m2 –nyi felületet mintaként! Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!