+36 70 316-2790

Mint ahogy azt már tapasztalhattuk is az építkezések, felújítások rengeteg porral és kosszal járnak, amit mielőbb fel kell takarítani, meg kell szüntetni.

Egy építkezés, felújítás nemcsak a munkát végzők, a tulajdonosok számára, hanem a környéken élők, a járókelők számára is általában igen zavaró tevékenység lehet. Főleg azért, mert zajos, poros és koszos. Ezért a legtöbben azt várják, hogy végre kész legyen. Majd megkezdődhessen a hulladék, a kosz eltávolítása, a lakótér élhetővé tétele és az építkezés utáni nagytakarítás.

Továbbá az építkezések megbízói is azt várják, hogy minél előbb átadásra kerülhessen az épület, amit tisztán, megtisztítva lehet csak átadni. Erre a feladatra tökéletes választás a Grosz-Tak Kft., ahol hozzáértőkkel, professzionális eszközökkel számoljuk fel a koszt és a szennyeződéseket 2009 óta.

Megbízható, takarítással foglalkozó cégünk minőségi munkavégzéssel, profi takarítószerekkel még az építkezés után megmaradt port és festékmaradványokat is eltávolítja. Az ablaktól a padlóig egyaránt. Igény szerint az épület, irodaház stb. külsejét-belsejét megtisztítjuk, széppé tesszük a munkálatokat követően.

A Grosz-Tak alapos, precíz munkavégzéssel látja el az építkezések utáni takarítási munkálatokat. Kellő figyelmet fordítva a felületek megtisztítására és megóvására. Beleértve az ablakok, a járófelületek fényesítését és az esetlegesen fel nem szedett padlószőnyegek tisztítását is. Még a lerakódott finom port is maradéktalanul, de karcmentesen eltávolítjuk a különböző felületekről. Továbbá szolgáltatásaink közé tartozik a fugatisztítás, piperetakarítás és a járófelületek tisztítása, impregnálása, ezáltal ápolásuk, megóvásuk is. Utóbbit leginkább a természetes anyagú kőburkolatok esetében alkalmazzuk. Az eljárás víztaszítóvá teszi a felületet, így megakadályozza a nedvesség bejutását a kövezet belsejébe, és a szennyeződések bejutását a mélyebb rétegekbe, ezáltal könnyen tisztíthatóvá válik. A kezelés színélénkítő hatású is egyben, láthatatlan védőréteget képezve a felületen.

Az építkezések és felújítások utáni koszt a párkányok, csövek, radiátorok, krómfelületek, ablakkeretek, tükrök felületéről is gyorsan és precízen eltávolítjuk és a ragasztók, festékpapírok nyomait is észrevétlenül eltüntetjük.

Ha szakértői segítséget venne igénybe az építkezés utáni nagytakarítás feladatához, ajánlatkérését az alábbi linkre kattintva megteheti.