+36 70 316-2790

Eljött egy újabb ősz, itt a garázstakarítás ideje, azaz itt az ideje kitakarítani a garázst.

Ez azt jelenti, hogy a rossz idő beálltával egyre többen fognak autóikkal a garázsban parkolni, megkímélve azt az eróziótól és korróziótól. Ez igaz mind a munkahelyek, mind pedig a társasházak, valamint a szállodák parkolójának esetében is. Tehát elsődleges szempont kitakarítani a garázst.

Nem várható el sem a dolgozóktól, sem pedig egy társasház lakóitól, szállások vendégeitől, hogy a szabad ég alatt hagyják autóikat, megvárva, míg falevelek terítik be, esetleg ónos eső tapasztja össze szélvédőiket. Továbbá nem utolsó sorban az autógumikat is kényesen érintheti a hideg időjárás. Ráadásul azoknak a cégeknek, akik nagy garázzsal rendelkeznek érdemes hosszabb rövidebb időszakonként a garázs tisztaságával is kiemelten foglalkozni. Nem csak azért, hogy a dolgozóik jól érezzék magukat, hanem azért is, hogy az autóval érkező vendégek első benyomása pozitív legyen.

Ezért érdemes még a folytonos esőzések, illetve a hűvös idő, később fagy beállta előtt belevágni a teljes körű garázstakarításba.

A garázstakarítás, illetve teremgarázs takarítás szolgáltatásunkhoz professzionális eszközök és szakképzet munkaerő áll rendelkezésünkre. Ennek köszönhetően a Grosz-Tak csapata, több ezer négyzetméteres garázsok, teremgarázsok takarítását tudja garantálni akár üzemidőn kívül is.

A nehezen takarítható olajos, kátrányos szennyeződések maradványait önjáró, súroló automatáinkkal, egytárcsás súrológépeinkkel és padlósúrolóinkkal végezzük el.

Válasszon minket, dolgozzon hozzáértőkkel! Kérjen tőlünk ajánlatot ide kattintva!