+36 70 316-2790

Hamarosan beköszönt az ősz és a hidegebb idő. Az éttermek, apartmanok kinti konyhája, grillterasz a kevesebb kültéri rendezvény és a hűvösebb időjárás miatt egyre ritkábban lesz használatban.

Éppen ezért jött el az idő arra, hogy a gondos étteremtulajdonos szezonális nagytakarítást rendeljen el. Ez az időszak alkalmas arra, hogy a Grosz-Tak Kft. kollégái megmutassák, hogyan varázsolják tisztává egy nagytakarítással az egész nyáron használatban lévő grillteraszt.

A grillsütő és gillrács tisztítása nem egyszerű feladat, hiszen a zsíros, makacs, égett foltok, szennyeződések és a ráégett ételmaradványok nagy kihívást jelentenek. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a jövő évi szezon sikerének érdekében is szakszerűen és minden higiéniai előírásnak megfelelően történjen a grillterasz takarítás. Egy magára valamit adó étterem ugyanis minőségi ételt szeretne felszolgálni, de minőségi ételt csak rendezett, tiszta konyhában és eszközökkel lehet készíteni.

Csapatunk vállalja a teraszok, grillteraszok tejes körű takarítását.

Szakképzett takarítóinknak és magas minőségű felszerelésünknek, gépeinknek köszönhetően gyors, alapos, teljes körű takarítást biztosítunk. Tudjuk, hogy a konyhát és a grillsütőt csak alkalmas és hatékony tisztítószerekkel, vegyszerekkel lehet megfelelően tisztává varázsolni. Ezért ilyenkor a precíz takarítás és fertőtlenítés mellett a vegyszerek maradéktalan eltávolítására is nagy gondot fordítunk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy takarítás közben a vegyszerek még véletlenül sem érintkezhetnek az étellel.

A grillterasz, terasz takarítását akár üzemidőn kívül is megvalósítjuk. Akármilyen időben történik a takarítás természetesen mindig a vendégek és a dolgozók zavarása nélkül dolgozunk. Referenciáink alapján meggyőződhet hozzáértésünkről és szakértelmünkről, mielőtt személyesen megtapasztalja a Grosz-Tak tisztaság érzését.

Mivel a grillteraszok működése sok helyen csak a nyári főszezonhoz köthető, ezért a takarítás nagy mértékben befolyásolja a következő szezon sikerét. Egy vendéglátó egység azonban egész évben figyelmet kell, hogy fordítson a megfelelő tisztaságra a konyhában. Éppen ezért ajánljuk folyamatos szolgáltatásainkat.