Hamarosan beköszönt az ősz és a hidegebb idő. Az éttermek, apartmanok kinti konyhája, grillterasz a kevesebb kültéri rendezvény és a hűvösebb időjárás miatt egyre ritkábban lesz használatban.
Éppen ezért jött el az idő arra, hogy a gondos étteremtulajdonos szezonális nagytakarítást rendeljen el. Grillterasz takarítás megvolt már? Ez az időszak alkalmas arra, hogy a Grosz-Tak Kft. kollégái megmutassák, hogyan varázsolják tisztává egy nagytakarítással az egész nyáron használatban lévő grillteraszt.
A grillsütő és a gillrács tisztítása bizony nem egyszerű feladat. Hiszen a zsíros, a makacs, az égett foltok, a szennyeződések és a ráégett ételmaradványok nagy kihívást jelentenek. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy a jövő évi szezon sikerének érdekében is szakszerűen és minden higiéniai előírásnak megfelelően történjen a grillterasz takarítás. Egy magára valamit adó étterem ugyanis minőségi ételt szeretne felszolgálni. De minőségi ételt csak rendezett, tiszta konyhában és eszközökkel lehet készíteni.
Csapatunk vállalja a teraszok, grillteraszok tejes körű professzionális takarítását.
Szakképzett takarítóinknak és magas minőségű gépi felszerelésünknek, takarítógépeinknek köszönhetően gyors, alapos és teljes körű takarítást biztosítunk. Sok éves tapasztalatból tudjuk már, hogy a konyhát és a grillsütőt csak alkalmas és hatékony tisztítószerekkel, vegyszerekkel lehet megfelelően tisztává varázsolni. Ezért ilyenkor a precíz takarítás és fertőtlenítés mellett a vegyszerek maradéktalan eltávolítására is nagyon nagy gondot fordítunk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy takarítás közben a vegyszerek még véletlenül sem érintkezhetnek az étellel.
Sokszor felmerül a kérdés, hogy a grillterasz, terasz takarítását akár üzemidőn kívül is megvalósítjuk-e. Természetesen. Akármilyen időben történik a takarítás természetesen mindig a vendégek és a dolgozók zavarása nélkül dolgozunk. Referenciáink alapján meggyőződhet hozzáértésünkről és szakértelmünkről, mielőtt személyesen megtapasztalja a Grosz-Tak tisztaság érzését.
Mivel a grillteraszok működése sok helyen csak a nyári főszezonhoz köthető, ezért a takarítás nagy mértékben befolyásolja a következő szezon sikerét. Egy vendéglátó egység azonban egész évben figyelmet kell, hogy fordítson a megfelelő tisztaságra a konyhában. Éppen ezért ajánljuk Önnek is a folyamatos szolgáltatásainkat.