+36 70 316-2790

Vége a főszezonnak, ami azt jelenti, hogy itt az ideje felkészülni az őszi hosszú hétvégékre és a karácsonyi rohamra.

Miután az elmúlt időszakban megállás nélkül teli voltak a szállodák, szállóhelyek, így természetes, hogy a kosz és a szennyeződés mértéke is megnövekedett a fokozott igénybevétel hatására. Cégünk azonban a szállodatakarítás szolgáltatásunk keretében teljes körű nagytakarítást vállal. A szállodai közösségi terek, szobák, egyéb vendéglátóegységek mellett a bútorok, kárpitok, padlószőnyeg takarítását, tisztítását és a járófelületek, bejárati üvegfelületek, üvegfal és ajtó lemosását is vállaljuk speciális takarító, ápolószerek segítségével. Mindehhez hozzátartozik a mosdók, illemhelyek, személyzeti helyiségek megtisztítása, fertőtlenítése is.

A hideg idő beálltával nem árt mielőbb téliesíteni a kültéri medencéket, megtisztítani a szennyeződésektől, valamint vízkőteleníteni azokat.

Érdemes figyelmet fordítani a napozóteraszok és az étteremhez tartozó kültéri teraszok tisztán tartására is még most, amikor kevesebb a vendégszám, és megtisztítva eltenni őket télre. Számolni kell azzal is, hogy a hűvösebb őszi időkben megnő a wellness szolgáltatások, kondi és fitnesz termek iránti igény. Ezért javasoljuk, hogy még az újabb roham beállta előtt vegye igénybe cégünk szolgáltatásait ezen helyiségek megtisztítására is. Professzionális takarítást vállalunk többek közt vízkő, algásodás megszüntetésére, a medencék aljára lerakódott szennyeződés, a testzsír eltávolítására. Szaunák, jacuzzi, masszázs termek stb. megtisztítására, fertőtlenítésére is speciális gépek, eszközök segítségével.

Szállodatakarítás okosan? 

További információt a Szállodatakarítás menüpontunkban érhet el, vagy kérjen közvetlen árajánlatot itt!