+36 70 316-2790

Itt a jó idő!!! Hamarosan ezerrel dübörög majd a strandszezon. Fontos a megfelelő higiénia biztosítása.

Elérkezett a strandok, fürdők, csúszdaparkok külső medencéinek és a napozóteraszok megnyitásának ideje. Itt a strandszezon! A vevőelégedettség megőrzésének legalapvetőbb eleme a megfelelő higiéniás szabályok betartása. A felkészülést sem lehet elég korán elkezdeni és akkor még nem is beszéltünk a folyamatos tisztán tartás biztosításáról.

Nagy vendégforgalommal rendelkező intézmények esetében különösen fontos a megfelelő higiéné biztosítása a vízben és azon kívül is. Ráadásul a gyermekmedencék és a környező területek tisztán tartása, takarítása fokozottan figyelmet igényel, hiszen a medence környezetének tisztítása során olyan szempontokat is figyelembe kell venni, mint a belekortyolás, illetve a belepiszkítás eshetősége.

Mi segítünk Önnek a következők precíz kivitelezésében:

  • téliesített medencék előkészítése a strandnyitásra (medencék falainak vízkőtelenítése, túlfolyórácsok zsírtalanítása, egyéb krómozott medencetartozékok vízkőtelenítése, stb.),
  • napozóteraszok kövezetének tisztítása (súroló automatával, magasnyomású mosóberendezéssel),
  • napozóterasz bútorzatának (napozóágyak, zuhanykiállások, napernyők, kültéri műanyag szeméttárolók,  stb.) tisztítása például speciális műanyagfelület tisztító takarítószerrel,
  • szaniter helyiségek takarítása, előkészítése a strandnyitáshoz szükséges ÁNTSZ szemlére.

A ránk bízott takarítási munkálatokat a vendégforgalom zavarása nélkül, akár üzemidőn kívül vagy akár éjszak is elvégezzük.

Fürdő intézményeket illetően nagyon fontos tudni, figyelembe venni, hogy önmagában nem elég a medencetakarítás és a víztér tisztítása. Ez legtöbbször csak elfedi a problémát de semmi esetre sem oldja meg. A munka három területre összpontosít és mindhárom egyenlő nagyságban játszik közre a higiéniában:

  • Medence, illetve csúszda belseje 1/3 rész.
  • Vízgépészeti rendszer 1/3 rész.
  • Medence környezete 1/3 rész.