Ön étterem tulajdonos? Van lehetősége szezonális jelleggel megnyitni egy teraszt?
Nos, akkor tudja, hogy milyen a jó „jó időben” és jó időben történő, tiszta terasszal megvalósított, problémamentes nyitás. Ahhoz sem kell igazán profinak lennie senkinek, hogy belássa egy tiszta terasz, a tiszta bútorok és a makulátlan környezet nagy hatással van a vendégforgalom növelésére. Így nem véletlen, hogy az éttermi teraszok takarítása – a szezonális nyitás titka.
Talán még most sem késő! Keressen minket!
Előkészítjük, letakarítjuk teraszát a szezonnyitásra.
A terasz padlóburkolatát akár speciális tisztító technológiával újjá varázsoljuk, ha üvegfalak vannak, akkor ezeket lemossuk a télen, kora tavasszal rárakódott szennyeződésektől. Sokszor találkoztunk olyan helyzetekkel, amikor nem volt elegendő a mechanikus tisztítás. Mi rendelkezünk a takarításhoz szükséges gépparkkal (ipari mosó, vízelvezető stb.), vegyszerekkel, tisztítószerekkel (kátrányoldó, vízkőoldó, speciális műanyagbútor mosószer stb.) is.
A munkavégzés folyamán felhasznált vegyszerek, takarítószerek, gépek kiválasztásánál, illetve a takarítás során is ügyelünk a terasz felszerelésére és a bútorzat állagmegóvására. A takarítást üzemidőn kívül, akár éjszaka, a vendégforgalom zavarása nélkül végezzünk el.
Az éttermi teraszok takarítása éppen olyan fontos feladat, mint magának az étteremnek vagy a vendéglátóipari egységnek a takarítása. Hiszen a helyben készült ételek legfontosabb jellemzője a minőség. Minőségi ételt pedig csak rendezett, tiszta konyhában lehet készíteni.
Vessen egy pillantást a honlapunkon található referenciáinkra, ebből meggyőződhet szakértelmünkről, majd tapasztalja személyesen is rutinos munkavégzésünket!